Home » Tips RumahTangga » 3-Teknik HOT Memikat Isteri Anda » 3-Teknik HOT Memikat Isteri Anda

3-Teknik HOT Memikat Isteri Anda

3-Teknik HOT Memikat Isteri Anda

Lelaki kadangkala keliru dan tidak tahu bagaimana hendak menggoda atau memikat isteri mereka. Akibatnya, permintaan seks mereka sentiasa di tolak atau jika dapat pun, respon dari pihak wanita sangatlah lemah. Untuk menikmati hubungan seks yang menarik, anda perlu tahu bagaimana hendak menggoda isteri anda.

Berikut adalah 3-Teknik HOT Memikat Isteri Anda dan rahsia teknik menggoda yang anda boleh ikut :

3-Teknik HOT Memikat Isteri Anda

Eye contact yang menggoda.

Wanita selalunya tidak mampu melawan eye contact dari seorang lelaki. Eye contact adalah godaan peringkat pertama. Wanita akan bertentang mata dengan lelaki yang menarik minatnya. Ia bergantung pada lelaki bagaimana hendak menerimanya. Namun, sebagai lelaki anda perlu pandai menyerang pasangan anda.

Setiap hari, anda bertentang matanya dan menciumnya di dahi sebelum keluar ke tempat kerja. Apabila pulang dari tempat kerja, goda pasangan anda dengan renungan mata. Jika dia sedang masak, anda ambil kerusi dan duduk sambil melihat pasangan anda memasak. Pasangan anda mula rasa tergoda apabila dia memulakan perbincangan bersama anda. Anda sambung renungan ketika makan dan ketika berehat di ruang tamu.

Jika teknik renungan anda berjaya, pasangan anda akan rasa tarikan seksusal yang sangat tinggi dan malam tersebut mungkin menjadi malam yang anda tidak dapat anda lupakan.

Wanita tidak suka di goda dalam keadaan sedar.

Anda goda pasangan anda melalui jalan tidak sedar iaitu pasangan anda tidak perasan anda sedang menggodanya. Contohnya, anda tegapkan badan anda dengan pergi ke gym. Berbekalkan badan yang tegap dan seksi, anda dehgan bersahaja menanggalkan pakaian anda dengan gaya maskulin di hadapan isteri anda ketika anda ingin mandi atau menukar pakaian. Perlakuan anda sebegini sudah mampu ‘menggoncang’ dan membuak-buakkan nafsu ghairahnya terhadap anda.

Goda isteri anda dengan memberi dia hadiah.

Setiap hujung bulan, belikan hadiah kecil seperti coklat, bunga atau kad – kad cinta. Pada hari anda dapat gaji, tak salah untuk belanjakan sikit untuk hadiah bagi mengikat tali kasih-sayang anda berdua. Biarpun sudah berkahwin, perasaan bercinta jangan anda hilangkan. Ketika anda bercintalah, anda sangat bernafsu pada pasangan anda, begitu juga dengan pasangan anda. Hidupkan suasana cinta dalam hidup anda dan anda pasti akan menerima respon yang positif dalam hubungan seks.

3-Teknik HOT Memikat Isteri Anda : Jika anda rasakan artikel ini bermanfaat untuk kehidupan rumahtangga anda, jangan lupa untuk kongsikannya bersama rakan-rakan anda di Facebook. Cuma tekan butang biru Share di bahagian sebelah kanan sudut atas imej artikel ini.

BERIKUT ADALAH PRODUK PEWANGI UNTUK LELAKI MEMIKAT ISTERI :

pheromaxPheromax – Minyak Wangi Lelaki Untuk Memikat Pasangan Secara Seksual

PheroMax mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol, androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda. Wanita akan memuji bau pewangi anda begitu menarik atau sedap tapi sebenarnya mereka tertarik pada pheremone yang terkandung dalam pewangi PheroMax. KLIK INFO DISINI

 

pheromen101tmPheroMen 101TM adalah pewangi lelaki khusus bagi menarik perhatian wanita

PheroMen 101TM adalah pewangi lelaki yang dipertingkatkan dengan formula feromon khusus bagi menarik perhatian wanita. Formula feromon yang ada di dalam PheroMen 101TM adalah campuran kompleks bahan kimia yang menghasilkan isyarat khusus bagi menarik perhatian wanita terhadap keunggulan seksual dan fizikal lelaki! KLIK INFO DISINI

 

 

pheroxPHERO-X adalah Wangian Hormon Pemikat Wanita

Wangian Hormon Pemikat Wanita ini merupakan minyak wangi untuk lelaki yang mampu memikat & menggoda jiwa wanita. Wanita akan teringat-ingat dan menyimpan diminda separa sedar mereka sejak kali pertama menghidunya. KLIK INFO DISINI