Home » Artikel » 6-Posisi Seks Yang Menarik Untuk Suami Dan Isteri » 6-Posisi Seks Yang Menarik Untuk Suami Dan Isteri

6-Posisi Seks Yang Menarik Untuk Suami Dan Isteri

6-Posisi Seks Yang Menarik Untuk Suami Dan Isteri

Posisi Seks pertama

Wanita meniarap  dan lelaki akan masukkan zakar dari belakang. Seperti teknik doggy, teknik ini sedikit berbeza iaitu wanita akan meniarap penuh ke bawah. Posisi ini akan memberi lelaki perasaan sensasi yang hebat kerana lelaki dapat melihat badan pasangannya dari belakang. Ia juga memberi nikmat yang lebih kepada  suami dan isteri kerana geseran badan berlaku pada bahagian yang jarang berlaku.

Posisi kedua

Lelaki baring dan wanita akan masukkan zakar seperti posisi woman on top tetapi yang berbezanya dengan teknik ini adalah wanita akan menghadap kaki lelaki. Maka, lelaki akan melihat bahagian belakang pasangan wanitanya. Sensasi pada posisi ini adalah lelaki boleh meraba bahagian belakang wanita dan lelaki pula boleh terangsang dari gelekan punggung pasangan wanitanya.

Posisi ketiga

Dari posisi missionary, lelaki alihkan badanya supaya mengiring. Masukkan zakar melalui keadaan mengiring. Posisi ini memberi peluang pada lelaki untuk berehat dan dalam masa yang sama hubungan seks terus berjalan.

Posisi keempat

Main secara berdiri di mana wanita akan bersandar pada dinding dan lelaki akan masukkan zakar dari bawah.

Posisi kelima

Wanita akan baring tetapi bantal akan di letakkan di bawah pinggul supaya bahagian vagina dan peha akan sedikit tinggi. Lelaki masukkan zakar dan sudut yang terhasil pasti akan memberi kepuasan kepada lelaki dan wanita.

Posisi keenam

Lelaki dan wanita baring secara mengiring dengan wanita menhadap ke depan dan lelaki akan masukkan zakar dari belakang isteri secara mengiring.