Home » Artikel » Cara-Cara Yang Baik Untuk Beri Isteri Orgasm

Cara-Cara Yang Baik Untuk Beri Isteri Orgasm

Cara-Cara Yang Baik Untuk Beri Isteri Orgasm

Beri isteri orgasm

Jika anda suami yang mahu cari cara untuk memuaskan isteri anda, ada beberapa tips yang anda boleh parktikan untuk kebahagian seks anda.

Cara pertama : Tenang

Jangan gelojoh atau seperti kehilangan arah apabila mengadakan hubungan seks. Tenangkan minda anda dan rancang strategi untuk memuaskan isteri anda. Mulakan dengan permainan foreplay dan seterusnya persetubuhan. Seks yang berjaya adalah melalui langkah yang teratur mengikut langkah-langkah.

Cara-Cara Yang Baik Untuk Beri Isteri OrgasmCara kedua : Rangsang bahagian badan isteri selain vagina dahulu isteri orgasm

Pada permulaan permainan, anda rangsang bahagain selain vagina dahulu. Lakukannya secara perlahan – lahan. Apabila anda merangsang bahagian badan yang lain, isteri anda akan fokus dan mula mengarah anda untuk rangsang bahagian vagina. Apabila anda sentuh dan mula merangsang bahagian vagina, dia akan alami orgasm yang hebat kerana seluruh mindanya tertumpu pada bahagian tersebut. Langkah yang teratur ini sudah pastinya meningkatkan lagi orgasm nya dengan lebih cepat.

Cara ketiga : Cium seluruh badan isteri anda

Apabila anda mencium seluruh badan isteri anda, dia akan rasa anda sangat sayang pada dia. Jadi, dia orgasm yang dia akan peroleh adalah lagi hebat kerana kasih sayang yang anda tunjukkan. Apabila bersetubuh dilakukan dengan kombinasi kasih sayang dan ghairah, isteri anda sudah pastinya merasa kepuasan dua kali ganda. Oleh itu, memainkan peranan dalam merasang tubuhnya mewujudkan perasaan sayang kerana ia adalah simbol tanda sayang anda padanya.

Cara keempat : Jelajah seluruh bahagian vagina isteri anda

Jangan hanya tumpukan pada bahagian lubang/lurah vagina dan klitoris/kelentit sahaja, rangsang juga bahagian yang lain dan vagina. Ini kerana bahagian sensitif wanita adalah tidak tentu dan mungkin ada bahagian yang lebih sensitif di sekitar vagina yang anda tidak tahu. Amat penting untuk anda mengkaji dan memahami bahagian yang mudah terangsang pada tubuh isteri anda.

Tanggunjawab suami kepada isteri dalam seks adalah memastikan ia berasa puas dengan nikmat yang anda berikan. Oleh itu, anda perlu pastikan anda tidak terlebih dahulu klimaks atau sekurang-kurangnya anda perlu pastikan di lebih cepat orgasm sebelum anda yang tiba. Ada beberapa tips yang boleh membantu anda untuk mempercepatkan orgasm isteri anda.

Tip & Cara tercepat merangsang isteri orgasm dan cepat klimaks

Pertama, anda perlu faham bahawa wanita adalah berbeza dari lelaki. Wanita adalah makhluk yang penuh dengan emosi dan mereka tidak akan cepat terangsang apabila hanya melihat lelaki bogel di hadapan mereka. Jadi, untuk merangsang isteri sehingga klimaks, anda perlu rangsang dia secara emosi, kemudian fizikal dan terakhir masukkan dia ke dalam mood untuk bersetubuh. Bila anda mula menyentuh emosinya, segala tindakan anda seterusnya akan menjadi mudah. Oleh sebab itu anda digalakan bermanja dan berbual terlebih dahulu sebelum memulakan persetubuhan. Berikut adalah tiga langkah untuk merangsang isteri anda dengan pantas.

Pertama : Rangsang perasaan dia

Berusahalah untuk bermain cinta dengan isteri anda seperti mendukung dia ke tempat tidur atau anda beri dia hadiah atau anda bermain pesanan ringkas nakal berbaur ghairah sepanjang hari atau sentiasa bersikap romantis dengan isteri anda. Apabila isteri anda terbit perasaan sayang atau rasa cinta yang meluap – luap pada anda, dia pasti tidak sabar untuk adakan hubungan seks dengan anda. Bila keadaan itu berlaku, tubuhnya akan bersedia untuk melakukan seks.

Kedua : Foreplay Beri isteri orgasm

Tidak perlu tergesa – gesa, anda cium isteri anda dengan manja dan penuh kasih sayang. Gunakan tangan untuk meraba – raba seluruh badan isteri anda, sentuhan anda sudah pastinya memberikan rangasang awal. Bermain tarik tali dengan isteri anda seperti mencium dan dalam masa yang sama rangsang dengan kata – kata ghairah. Perhatikan reaksi isteri anda. Jika dia sudah bernafas laju dan seperti sudah terangsang, anda teruskan pada langkah ketiga.

Cara-Cara Yang Baik Untuk Beri Isteri OrgasmKetiga : bermain di klitoris

Apabila pasangan anda seperti sudah terangsang dan vagina dia mulai basah, anda rangsang klitoris pasangan anda. Gunakan lidah untuk merangsang kerana permukaan lidah adalah lembut dan ia pasti akan memberi sensasi yang bagus pada pasangan anda. Percayalah, selepas beberapa minit isteri anda pasti akan klimaks untuk kali pertama dan anda boleh teruskan hubungan dengan bersetubuh pula.

Satu kelebihan apabila isteri anda datang klimaks sebelum anda menyetubuhinya adalah dia akan cepat terangsang untuk klimaks seterusnya kerana mood dia sangat inginkan seks. Anda juga akan puas apabila zakar anda di rangsang hebat oleh vagina isteri anda yang sedang tenggelam dalam lautan nafsu.