Home » Petua » Cara Dan Petua Suburkan Air Mani » Cara Dan Petua Suburkan Air Mani

Cara Dan Petua Suburkan Air Mani

Cara Dan Petua Suburkan Air Mani

Bagaimanakah caranya, petua, rahsia, kaedah, teknik atau makanan untuk suburkan air mani suami ini? Memang penting untuk suburkan air mani suami. Ini kerana dengan memiliki air mani suami yang subur mampu menyumbang kepada zuriat yang baik dan sihat. Kadangkala suami menghadapi masalah air mani yang kurang subur, maka dengan itu pancutan air mani suami kurang padu dan air mani tidak aktif. Keadaan ini menyebabkan pasangan gagal mendapat zuriat.

Berikut dikongsikan bagaimana amalan pemakanan dan makanan untuk suburkan air mani suami yang boleh diamalkan oleh suami agar mendapat air mani yang aktif dan subur.

Cara Dan Petua Suburkan Air Mani

Cara Dan Petua Suburkan Air Mani
Buah betik kaya dengan vitamin C dan merupakan antioksidan yang baik untuk tubuh badan. Selain itu, buah betik mempunyai kelebihan lain terutama dalam meningkatkan jumlah dan kesuburan sperma. Dengan mengamalkan selalu makan buah betik dapat memberikan kesan baik untuk suburkan air mani suami. Kepada mereka yang lama berkahwin tetapi gagal mendapat zuriat boleh mencuba petua ini untuk suburkan air mani.

Kekurangan vitamin C dalam badan boleh menyebabkan ketidaksuburan sperma. Oleh itu, langkah terbaik untuk meningkatkan kesuburan dan kuantiti sperma adalah dengan mengambil buah betik dalam diet harian. Pengambilan 500 miligram vitamin C setiap hari amat perlu untuk lelaki dewasa. Oleh yang demikian untuk suburkan air mani suami ini, suami haruslah memastikan untuk kandungan vitamin C mencukupi dalam badan seharian.

Selain itu produk terbaik untuk melajukan pancutan air mani dan menambahkan air mani suami ialah dengan menggunakan Semenax dan Vimax Volume..!!

Cara Dan Petua Suburkan Air ManiSemenax – Produk lelaki untuk tambah air mani secara semula jadi

Semenax adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, Semenax adalah jawapan buat anda. KLIK INFO DISINI

vimax-volume_imgVimax Volume Untuk Tambah Sperma & Air Mani

Vimax Volume adalah salah satu keluaran produk daripada pillsexpert.com yang sudah terkenal kerana keberkesanannya melajukan pancutan alat kelakian anda ketahap maksimum hingga si dia puas tidak terkata. Selain itu vimax volume menambah hasil sperma (air mani) anda ketahap maksimum sehingga 500%. Wah bestnya! KLIK INFO DISINI