Home » Artikel » Extenze

Extenze

extenzeExtenze Untuk perbaikan kehidupan seks secara keseluruhan untuk tahan lama, besar & panjangkan zakar

Extenze 

Pil extenze kini menjadi pil no 1 didunia yang digilai oleh lelaki. Kenapa ini terjadi? Bukan sahaja orang biasa sahaja yang menggilainya bahkan ahli sukan yang terkenal dalam bidang mereka pun menggilai pil extenze. Jawapannya sungguh mudah . Pil extenze ini ini sungguh mujarab dan berkesan.

extenze

Pil extenze mengandungi lebih daripada 20 ramuan yang begitu mewah dan terdiri daripada herba yang boleh dipercayai dan sudah terbukti berkesan kepada pengamalnya. Hanya satu biji sehari sudah mencukupi dan anda tidak perlu mengambil melebihi 1 biji kerana dengan hanya 1 biji sahaja sudah mencukupi. Mengapa extenze begitu berkesan. Mari kita kaji kandungan pil extenze ini.

Lihat sahaja kandungan herba dalam extenze, semua herba tersebut baik untuk kesihatan alat kelakian dan memang sudah terbukti berkesan dan bebas kesan sampingan. Extenze diformulasi daripada herba tulen 100% dan tidak menggunakan sebarang bahan kimia yang akan membuat kita menghadapi kesan sampingan di kemudian hari.

Extenze ® Male Enhancement Tambahan terdiri daripada idea campuran yang kompleks dengan herba, nutrisi dan asid amino, telah dibuktikan dalam kajian klinikal dan pengalaman manusia untuk meningkatkan aliran darah ke zakar. Ramuan yang tepat adalah rahsia pil extenze.

Anda boleh lihat apa kata mereka yang mengamalkan extenze, Dengan mengambil hanya satu pil sehari anda akan menikmati:

  • Lebih besar dan lebih keras tegang
  • Lebih baik dan orgasme lebih intens
  • Lebih baik kawalan ke atas ejakulasi
  • Peningkatan daya tahan dan ereksi berlangsung lebih lama
  • Mendapatkan ereksi lebih kerap dan mudah
  • Untuk perbaikan kehidupan seks secara keseluruhan

Di jamin – mendapatkan hasil yang memuaskan

Apa yang membuat Extenze ® begitu berkesan Kuncinya adalah dalam perubatan yang unik direka formula Extenze.

Setiap kandungannya dipilih kerana kualiti dan kemampuan untuk memaksimumkan potensi zakar anda – dengan meningkatkan aliran darah ke bahagian zakar dan ruangan tegang dan memperkukuhkan dan meningkatkan daya tahan ereksi.

Setelah besar, tegang lebih kuat tidak lagi memerlukan operasi, pembedahan atau penggunaan alat berisiko. Dengan kemajuan teknologi perubatan hari ini, sekarang semua yang diperlukan untuk memiliki kehidupan seks yang lebih memuaskan adalah pil sederhana – Extenze ®.

100% alami herbal Extenze campuran benar-benar selamat – Extenze tidak mempunyai kesan sampingan yang datang bersama-sama dengan banyak ubat lain dipasaran. Penyelesaian berkesan untuk Meningkatkan Alam Saiz Zakar dan Kualiti Ereksi.

Extenze ® menangani setiap aspek kehidupan seks anda – dengan meningkatkan ereksi dan saiz zakar, sehingga mendapatkan ereksi lebih boleh dipercayai dan lebih mudah, memanjangkan dan memperhebat orgasme.

Ubat-ubatan resep popular, sebaliknya, bekerja hanya sementara(selama beberapa jam), dan berkesan hanya dalam mengubati disfungsi ereksi. Yang mereka lakukan adalah untuk membantu orang mencapai ereksi yang cukup untuk melakukan hubungan, tanpa menjaga kualiti yang tegang atau masalah seksual yang umum, seperti ejakulasi awal, orgasme kecil.

Selanjutnya, ereksi yang boleh datang pada harga yang tinggi – ubat mahal ditambah beberapa kesan sampingan yang tidak menyenangkan. Extenze pula adalah selamat, berkesan, dan meningkatkan prestasi seksual serta boleh dipercayai, mampu milik.

Tidak ada bahan tiruan atau narkotika zat – hanya formula herba yang selamat dan semulajadi yang dapat meningkatkan kehidupan seks anda dan memaksimumkan potensi zakar anda hanya dalam satu pil sehari.

Dengan berjuta-juta pengguna yang telah mencuba extenze, Extenze ® cepat mencapai jualan # 1 terbaik dan dipercayai male enhancement semulajadi di pasaran. Kejayaannya telah sudah memaparkan melintasi pelabagi spektrum seperti dipelabagai media.

Ada satu alasan yang sederhana dan logik mengapa Extenze ® menikmati perhatian seperti – it works!

Extenze dapat meningkatkan Eraksi Ketahap Maksima

Ereksi anda akan meningkat selepas mengambil Extenze. Jumlah darah yang mengalir melalui saluran pada zakar akan menghasilkan ereksi yang kuat, ia juga akan meningkatkan tahap Nitrik Oksida di dalam badan. Dengan kandungan istimewa Extenze seperti Horny Goat Weed yang diketahui mengandungi icariin yang akan menyebabkan tahap Nitrik Oksida meningkat dan membenarkan darah untuk mengedarkan lebih.

Katakan Selamat Tinggal Ereksi Disfungsi

Merupakan cara Semulajadi untuk mengubati mati pucuk atau erektil disfungsi. Zakar akan secara semula jadi keras apabila darah mula mengalir melalui saluran darah zakar. Extenze asasnya melakukan perkara yang sama seperti Viagra, bezanya Extnze 100% dan 100% kandungannya bahan semulajadi.

Hubungan Seks Lebih Panjang Dengan Extenze

Purata masa bagi seorang wanita untuk mencapai klimaks yang penuh ialah 45 minit. Dengan Extenze, anda tidak akan mengecewakan pasangan anda lagi. Bahan-bahan Ginseng dan Catuaba dalam pil Extenze afrodisia semulajadi yang akan membolehkan anda mengadakan seks dalam tempoh masa yang panjang. Catuaba mempunyai tiga alkaloid yang telah ditunjukkan untuk merangsang sistem saraf pusat.

Enjakulasi Luar Biasa

Extenze dapat meningkatkan pengalaman seksual anda secara keseluruhan. Semua bahan-bahan utama di dalam extenze adalah herba terpilih di seluruh dunia. Gabungan Saw Palmetto dapat meningkatkan fungsi prostat yang akan membolehkan anda untuk ejakulasi sehingga lebih 5 kali !!!

Kandungan Extenze

   
 

Supplement Facts for ExtenZe

 
Servings Size: 1 Tablet
Servings Per Container: 30

Amount Per Serving

%DV

 
Folate (Folic Acid)

400mcg

100%

Zinc (as Zinc Oxide)

25mg

167%

 
Extenze Male Prohormone Support

60mg

*

Micronized DHEA (dehydroepiandrosterone)

50mg

 
Pregnenolone (3B-hydroxypregn-5-en-10-one)

10mg

 
 
Extenze Bio-Enhancement Support

25mg

*

Black Pepper (seed)
Piper Longum (seed)
Ginger (root)
 
ExtenZe Sexual Repsonse Enhancement Support   600mg*
Medically Designed, Proprietary, Synergistic Blend of the finest quality herbal and nutritional Sexual Response Enhancement Support Ingredients:
Yohimbe Extract (bark) Provides 12.5mg Yohimbe alkaloids
Tribulus terrestrius Extract (aerial part and fruit) Provides 50mg furansterols
Korean Ginseng Extract (root) Standardized to 10% ginsenosides
Cnidium monnier (seed)
Eleutherococcus Extract (root) Standardized to .8% eleuthrosides
Xanthroparmelia scarbosa (aerial part)
Gamma-Aminobutyric Acid – GABA
Velvet Deer Antler
Horny Goat Weed (leaf)
Damiana (leaf)
Muira puama Extract (stem)
pumpkin (seed)
Stinging Nettle (root)
Astragalus (root)
Licorice Extract (root)
L-Arginine Hydrochloride
Ho Shou Wu Extract (root)
Boron (as chelate)
 
* Daily value (DV) not established.
Other ingredients: Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Croscarmellose Sodium, Stearic Acid, Film Coating (Dextrin, Titanium Dioxide, Hydroxypropylmethyl Cellulose, FD&C Blue #1 Aluminum Lake, Macrogol/PEG 8000, Dextrose Monohydrate, Lecithin, Maltodextrine, Macrogol/PEG 400), Magnesium Stearate, Silica

extenze
1 Extenze RM 280.00 *free power ring*order