Home » Artikel » Gambir Sarawak

Gambir Sarawak

gambirsarawakGambir Sarawak Untuk Tahan Lama Dalam Hubungan Seks

Adakah anda mengalami masalah seksual iaitu masalah sukar mengawal ejakulasi yang menyebabkan anda kurang berkeyakinan untuk memulakan hubungan seksual bersama pasangan anda? Anda bermasalah untuk mengekalkan hubungan intim ataupun pasangan anda sering mengeluh tentang keupayaan seksual anda?

Sekarang, anda sememangnya bertuah kerana mendapat peluang ini dan dengan pengunaan Gambir Sarawak Asli ini, pasangan anda pastinya mampu untuk menikmati perhubungan seksual yang lebih lama dan seterusnya membuatkan anda lebih perkasa sepertimana yang pernah anda bayangkan selama ini.

gambir sarawak
Kegunaan Gambir Sarawak Asli:

-Untuk Menahan Proses Ejakulasi Semasa Hubungan Kelamin.
-Untuk Mengurangkan Sakit Gigi Dan Gusi.
-Untuk Mengurangkan Kesakitan Akibat Gigitan Serangga Dan Kesakitan Luaran Yang Kecil.

Gambir Sarawak diperbuat daripada getah pokok gambir yang hanya boleh dijumpai di hutan-hutan tebal di Sarawak iaitu di kawasan Long Panai, Marudi, Sarawak. Orang-orang kampong pada asalnya menggunakan getah pokok gambir ini untuk mengurangkan kesakitan pada gigi dan gusi dengan cara meletakkannya di tempat yang sakit itu.

Sekarang ini, hasil daripada penggalaman manusia, Gambir Sarawak lebih banyak digunakan sebagai ubat seks. Ia telah terbukti mampu untuk menambah tenaga kelakian dan biasanya digunakan oleh lelaki untuk ‘tahan lama’ dan menambah ketegangan senjata. Pengunaannya yang mudah dan hanya memerlukan jumlah yang sedikit menyebabkan ianya kegilaan lelaki.

Cara-Cara Penggunaannya:

  1. Ambil sedikit gambir sarawak letak di atas tangan dengan 2 titis air biasa, gosok sampai cair.
  2. Sapukan sedikit air gambir itu di bawah dagu zakar anda sampai merata (bahagian takuk kemaluan anda)
  3. Selepas 10 minit, basuhkan kemaluan anda dengan air yang agak banyak.
  4. Sekarang anda sudah bersedia untuk menikmati hubungan seks.

 

gambirsarawak1 Gambir Sarawak – RM20.00order