Home » UNTUK SUAMI » Alat Besarkan Zakar » Handsome Up Pump

Handsome Up Pump

 Pam Handsome Up

Alat Besarkan Zakar | Pam Besarkan Zakar |
Alat Panjangkan Zakar | Pam Panjangkan Zakar

 

pam-besarkarn-zakar-handsomeup

ayat untuk bsarkan zakar

Handsome Up adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

FUNGSI – PAM HANDSOME UP

Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten.

Pam zakar anda dengan Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

CARA GUNA HANDSOME UP

pam-handsomeup-version terbaik

handsomeup-caragunapam

1. Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini (tidak cukur pun tidak menjadi masalah).

2. Ambil kain, rendamkan dalam air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti). Tuam zakar anda dengan kain tadi selama lebih kurang 5 minit. Tujuannya untuk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot-otot & urat-urat zakar.

3. Ambil minyak (mana-mana minyak lintah yang terdapat dipasaran), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.

4. Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.

5. Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yang boleh, tapi AWAS! jangan sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru cabut balang dari zakar anda.

6. Urut zakar anda semula seperti diatas. Tujuannya untuk refreshkan balik aliran darah anda semasa sesi penggunaan pam tadi.

7. Jangan lupa, basuh balang anda untuk sesi esok pula. Sebab jika tidak basuh, habuk-habuk mungkin akan melekat pada balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.

8. Ulang sesi senaman ini setiap hari selama 10 minit.

9. Jangan lupa untuk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sebelum memulakan senaman ini. Supaya mudah untuk anda monitor perkembangannya setiap minggu.

 

PERHATIAN…!!! PERHATIAN…!!!!

Sessi & pressure yang berlebihan TIDAK AKAN mempercepatkan lagi proses pembesaran. Malah boleh MEROSAKAN zakar anda (Nasihat pakar-pakar Andropologi).

Contoh: Kalau anda ke gym, trainer pasti melarang anda melakukan lebih dari yang sepatutnya walaupun anda rasa anda mampu & boleh. Ini kerana, otot-otot perlu lebih relaks & bermula secara berperingkat. Sama jugak kalau anda ingin berjogging, berlari atau bersenam, Anda tidak boleh terus berlari berjam-jam, boleh pengsan nanti. Faham bukan?

 

Peringatan!!!

Zakar akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar.

BELI HANDSOME UP DENGAN YAKIN

Pam Zakar Handsome Up diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama. Pencipta Pam Zakar Handsome Up juga telah memenangi anugerah “The Winner Of The Top Ten Outstanding Inventors”.

 

handsomeuppump-hargahandsomeup-pump VER 2

 

HARGA PAM HANDSOME UP
RM 130.00 Termasuk Kos Penghantaran Pos Laju


Kami Amat Merekomenkan anda ambil
PAM HANDSOME UP + Minyak Lintah Gunung Tok AYAH  = RM 150.00
HARGA BIASA RM 190.00

 

CARA PEMBELIAN PRODUK

pesanan

Jenis Produk = Handsome Up Pum

Harga Produk = RM 130.00

(Percuma Poslaju dan Cara bungkusan dirahsiakan-tiada perkataan Seks/18sx)

CARA PEMBELIAN SECARA BANK IN/TRANSFER/ CASH DEPOSIT:

LANGKAH 1:
Buat bayaran Ke salah satu akaun bank syarikat kami diatas Nama “
PZZ VISION

NO AKAUN BANK:
MAYBANK 5624 1450 5627 | CIMB  8003081434

LANGKAH 2:
Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan.
Kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email ke gedungherba@gmail.com. Ini untuk memudahkan kami memantau bayaran yang ANDA buat

Langkah 3:
Setelah membuat bayaran, sila sms/whatsapp/viber ke 
0133730448 atau 0169542787,

Web, Produk, Nama Bank, Tarikh, Masa Bayaran, Jumlah Bayaran, Nama, alamat, No, Tel.

Contoh : Kedaiubat2u, handsome up, Maybank, 12/06/ 2013, 09.10am, RM260, Ahmad bin Abu, No1. Jalan Ria1, Taman Ria, 08000 Sungai Petani Kedah, 019123456