Home » Artikel » Hukum Besarkan Kemaluan » Hukum Besarkan Kemaluan

Hukum Besarkan Kemaluan

Hukum Besarkan Kemaluan

Apakah hukum besarkan kemaluan (membesarkan dan memanjangkan zakar lelaki) mengikut landasan agama? Sebelum melakukan sesuatu kita haruslah merujuk kepada kebenaran dan hukum agama mengenai sesuatu yang ingin kita lakukan. Begitu juga mengenai hukum besarkan kemaluan ini iaitu aktiviti, senaman, alat bantuan, minyak urutan untuk membesarkan kemaluan (membesarkan dan memanjangkan zakar lelaki). Terdapat beberapa penjelasan mengenai hukum besarkan kemaluan lelaki ini seperti dipetik dalam suatu artikel.

Artikel ini menjelaskan hukum besarkan kemaluan lelaki ini.

    Hukum Islam Mengenai Membesar dan Memanjangkan Zakar

    Ia tertakluk kepada 2 keadaan:

    Ia menjadi HARAM apabila:

    a. bertujuan ke arah melakukan zina & maksiat
    b. membuat prosedur yang lebih memudaratkan diri sendiri

    Sebaliknya, ia dikira HARUS apabila:

    a. bertujuan mengekalkan keharmonian rumah tangga
    b. bertujuan mendapatkan lebih ramai zuriat

    Dalam hal ini, ia bergantung kepada niat individu tersebut. Ianya bergantung kepada tujuan samada baik ataupun buruk. Ia sama juga seperti hukum pembesaran payudara.

Daripada artikel di atas menjelaskan keadaan keharusan dan keharaman hukum besarkan kemaluan lelaki ini. Oleh yang demikian, niat melakukannya harus dibetulkan yakni kearah kebaikan dan bukan kearah kemaksiatan.

Hukum besarkan kemaluan ini sering dipersoalkan oleh ramai lelaki. Namun diri sendiri lebih memahami akan niat dihati sama ada ianya khas hanya untuk kebaikan dan bukan kepada untuk kemaksiatan.

Diharap penjelasan hukum besarkan kemaluan diatas mampu memberi penjelasan kepada kita semua.

IKLAN PRODUK MEMBESARKAN KEMALUAN LELAKI YANG HEBAT DAN DIPERCAYAI

 

hukum besarkan kemaluanVimax – Pil Herba No. 1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat. >>MAKLUMAT LANJUT<< 
hukum besarkan kemaluanPro Extender merupakan kaedah yang selamat dan berkesan untuk memanjangkan dan membesarkan zakar. Kaedah penarikkan telah lama diamalkan dibenua afrika dan asia sejak zaman berzaman.
>>
MAKLUMAT LANJUT<<
hukum besarkan kemaluanVigrx Plus diiktiraf Oleh Pakar kesihatan dan kajian sainstifik yang mampu, memberikan anda zakar yang panjang, besar dan lebih keras semasa tegang. menambah stamina seks anda.
 >>
MAKLUMAT LANJUT<<
hukum besarkan kemaluanSensa Vacuum Pump dicipta khas bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat zakar, membesarkan saiz zakar serta menegangkan zakar pada tahap maksimum. >>MAKLUMAT LANJUT<<.
hukum besarkan kemaluanSensaoil dihasilkan dengan ekstrak lintah dan herba-herba terpilih dalam membantu memulihkan masalah-masalah kesihatan dalaman yang dialami oleh kaum lelaki seperti Membesar dan memanjangkan saiz zakar, Menguatkan pancutan mani,Menjaga aliran darah pada bahagian zakar, Mengelakkan ejakulasi pra matang agar tahan lebih lama, Memaksimukan ereksi agar lebih tegang dan keras, >>MAKLUMAT LANJUT<<