Home » Artikel » Losyen Power 3 Lines

Losyen Power 3 Lines

lotionpower3linesLosyen Power 3 Lines diformulasi khusus untuk kegunaan mengurut zakar

Losyen Power 3 Lines diformulasi khusus untuk kegunaan mengurut zakar. Ianya berfungsi melegakan zakar, mengembangkan zakar, melancarkan darah dikawasan zakar, menguatkan otot-otot zakar dan membuatkan zakar tahan lama dan lasak.

 

 


Kandungan Losyen Power 3 Lines

Minyak Kelapa Dara
Minyak Kelapa dara sangat membantu untuk pembentukan sel baru sekaligus menggantikan sel-sel mati. Kulit akan kembali anjal , lembut dan gebu.

Halia
Halia dikatakan dapat membantu menghadamkan makanan, menguatkan tenaga batin, menambahkan air mani dan membuang angin yang terdapat di dalam usus kecil dan usus besar.

Mas Cotek
Mas Cotek mampu meningkatkan daya ketegangan alat kelamin, selain menyembuhkan, membetulkan kerosakan urat saraf dan mengekalkan keayuan, mencantikkan dan melicinkan kulit serta awet muda.

Habbatus Sauda
Habbatus Sauda mengandungi 1001 khasiat sehinggakan Rasulullah bersabda bahawa Habbatus Sauda mampu menyembuhkan segala penyakit kecuali mati.

Cengkih
Cengkih mampu melancarkan peredaran darah dizakar dan sekaligus dikatakan mampu merawat mati pucuk dan cepat pancut dikalangan lelaki.

Kulit Kayu Manis
Mengandungi bahan aktioksida yang sangat tinggi.

Cara Guna Losyen Power 3 Lines

urut power 3 lines Sapukan lotion 3 lines pada keseluruhan zakar. Tekan dengan lembut urat pari supaya salurannya lancar.

losyen power 3 lines Urut dari pangkal ke kepala. Urut dengan lembut. Urutan ini bertujuan melancarkan darah dan menguatkan otot dan urat zakar.

 losyen power 3 linesLetakkan setitik lotion 3 lines pada kepala zakar. Kemudian dengan menggunakan tapak tangan, usap kepala zakar. Ini akan menjadikan kepala zakar tahan lasak dan lambat pancut

Beli Losyen Power 3 Lines Dengan Yakin

 kkm  Losyen Power 3 Lines berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT080600197K

 

halal  Losyen Power 3 Lines dihasilkan dikilang Bumiputera. Produk Halal.

 

lotion power 3 linesLotion Power 3 Lines – RM 50.00

order