Maca Delay Spray – Cara Suami Tahan Lama

Maca Men Delay Spray

Produk Suami Tahan Lama dan Lambat Pancut Hanya Dengan Spray

maca

Kepada anda yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang atau tidak dapat tahan lama. Maca Spray adalah jawapannya.

MACA Men Delay Spray adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terunggul di dunia, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda.

Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.

MACA Men Delay Spray diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

maca_kedaiubat2u

MACA Men Delay Spray dijual di Jepun dan di lebih 20 negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal terkawal dan ujian perubatan menunjukkan yang MACA Delay Spray bertindak pantas, dan selamat serta berkesan. Selama lebih dari 10 tahun, para lelaki dan wanita telah berjaya mempertingkatkan kehidupan seksual mereka dengan bantuan MACA Delay Spray , dan berterusan berbuat demikian.


CARA PENGGUNAAN Maca Spray

 1) Sembur 3 kali atau lebih (jangan melebihi 8 kali) pada kepala dan batang zakar.
2) Cuci Zakar anda selepas mengadakan seks

JANGAN GUNA Maca Delay Spray ini JIKA
1) Pasangan Anda Mengandung
2) Terdapat Luka Pada Zakar

Testimoni Maca Men Delay Spray

En Zali – Selayang

Mula pakai macam sejuk tapi lepas tu mendayung laju je. Lambat pancutnya. Setengah jam jugak saya dapat mengayak bini saya. Selalu 5-10 minit dah pancut. Terima kasih En. zal tolong suggest maca spray ni.

Shahril – Shah Alam

Saya memang biasa beli dari Faizal kedaiubat2u dalam web ni. Saya takut nak makan ubat kuat segala macam ni sebab takut terkena yang tiruan. Mau sakit urat dan sendi nanti. So Faizal beri saya Maca dan ternyata saya suka dengan hasilnya. Isteri saya pun puji bila saya boleh buat macam-macam style tanpa pancut awal. Maca Spray memang terbaik!

Ravindra – Old Klang Road

Dulu selalu susah nak keras batang saya. Tak pernah cuba mana-mana produk ubat kuat. Tapi satu hari saya nampak iklan di Wechat. Dan dia beri saya cuba maca spray. Tak sangka saya punya istri banyak suka.. sebab saya ada power, main pun ada lama. Terima kasih banyak-banyak.

Kesan Sampingan Maca Spray

Maca Spray bukanlah produk yang diambil secara makan sebaliknya hanya dengan sapuan 2-8 semburan pada zakar akan memberi kekuatan maksimum.

maca2u

Harga Produk = MACA MEN DELAY SPRAY

Harga Biasa RM150

Kini Promosi RM100 (Jimat RM50)

pesanan

Jenis Produk = Maca Delay Spray

Harga Produk = RM 100.00
(Percuma Poslaju dan Cara bungkusan dirahsiakan-tiada perkataan Seks/18sx)


CARA PEMBELIAN SECARA BANK IN/TRANSFER/ CASH DEPOSIT:


LANGKAH 1:
Buat bayaran Ke salah satu akaun bank syarikat kami diatas Nama “
PZZ VISION

NO AKAUN BANK:
MAYBANK 5624 1450 5627 | CIMB  8003081434

LANGKAH 2:
Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan.
Kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email ke gedungherba@gmail.com. Ini untuk memudahkan kami memantau bayaran yang ANDA buat

Langkah 3:
Setelah membuat bayaran, sila sms/whatsapp/viber ke 
0133730448 atau 0169542787,

Web, Produk, Nama Bank, Tarikh, Masa Bayaran, Jumlah Bayaran, Nama, alamat, No, Tel.

Contoh : Kedaiubat2u, Macaspray, Maybank, 12/06/ 2013, 09.10am, RM100, Ahmad bin Abu, No1. Jalan Ria1, Taman Ria, 08000 Sungai Petani Kedah, 0191234567