Home » Artikel » Minyak Power VCO 31

Minyak Power VCO 31

minyakpowervco31Minyak Power VCO 31

Produk dari Bio-Asli dan dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

KANDUNGAN

  1. 98% – Minyak Kelapa Dara
  2. 2% – Herba Terpilih

 

“Di rumus khas untuk isteri mencapai puncak sehingga 3 kali…
Suami perkasa isteri akan tersenyum ceria…”

Minyak Power VCO 31

KELEBIHAN BILA DISAPU / UNTUK SUAMI

  • Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama..xxx.
  • Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
  • Menyegarkan dan menghangatkan.
  • Pelayaran lancar dan jauh…

CARA PENGGUNAAN Minyak Power VC0-31

Suami disyorkan memakai Minyak Power VC0 31 selepas mandi petang (6.00pm hingga 7.00pm) iaitu 2-4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau “ spray “ 1 atau 2 titik sahaja (awas jangan lebuh), kemudian sapu rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) tidak perlu lumur keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alat kelamin suami sebelum bersama isteri.

Suami akan lebih berdaya tahan, biasanya sehingga isteri 3x ….

TESTIMONI PENGGUNA Minyak Power VC0-31

Pengguna 1 : (Minta nama dirahsiakan) :

Bujang kahwin Janda; Sepang. ” Saya ditakdirkan baru bertemu jodoh (2005) dengan seorang janda. Dalam setiap perhubungan suami isteri, saya sentiasa tewas sebelum isteri menamatkan pusingan pertama. Kini dengan minyak power VCO Power 31 Bio-Asli (For Men) saya mampu mengatasinya dengan 3 pusingan berbalas 1. Sehingga kini saya belum pernah tewas lagi.”

Pengguna 2 : (Minta nama dirahsiakan)

Status : Sudah berkahwin 12 tahun. ” Huuh…………dia terpaksa minta ‘adjourn’ (waktu rehat) sebelum saya menamatkan perlumbaan.”

Pengguna 3 :

Dari Kuala Lumpur memaklumkan melalui sms ” Marvelous….!. I scored 3-1 last night. Syukur saya bertemu minyak power VCO Power 31 Bio-Asli (For Men) ”

Pengguna 4 :

Guru dari Kuala Selangor. ” Wow……..! sampai saya tersandar kedinding….hebat habis “.

Pengguna 5 :

Juruteknik dari Kuala Lumpur ” Isteri saya selalu pesan …….Bang……jangan lupa minyak Power Rangers.” (VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Pengguna 6 :

Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail) ” I always have wonderful Sunday…….dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih minyak power VCO Power 31 Bio-Asli .

Pengguna 7 :

Penyelia Tapak dari Puchong Heeei…..Beb..!..aku berjaya merentas 3 lautan tanpa henti…lah………….Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Pengguna 8 :

Jurutera dari Port Dickson ” Betul-betul Power…… berasap….! ” (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

Pengguna 9 :

Pasangan Warga Emas dari Bangi. ” Kami telah berkahwin sekitar 25 tahun yang lalu. Kami adalah pasangan bahagia, walaupun kami sudah mnghampiri usia senja. Seperti kebanyakan pasangan usia lanjut banyak masalah dalam hal perhubungan. Keintiman kami sangat jauh berbeza berbanding dengan sewaktu muda dahulu. Namun hakikatnya kami masih menginginkanya. Dengan kemampuan yang kami ada banyak sudah kaedah dan bahan yang kami telah cuba, sehingga kami menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (pure) dan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men). Hasilnya kami telah ‘muda’ kembali.

minyakpowervco31Minyak Power VCO 31 – RM45.00order