Home » Artikel » petua dan produk ketatkan faraj » Petua dan produk ketatkan faraj

Petua dan produk ketatkan faraj

Petua Dan Produk Ketatkan Faraj

Petua Dan Produk Ketatkan Faraj

 

Petua Dan Produk Ketatkan Faraj

Petua dan produk ketatkan faraj ini adalah khas kepada kaum wanita untuk mengetatkan faraj mereka terutamanya yang selepas bersalin atau sudahpun mempunyai anak yang ramai. Petua dan produk ketatkan faraj ini juga boleh diamalkan oleh semua wanita yang ingin mendapatkan faraj yang ketat seperti zaman anak dara dahulu.

Ada beberapa cara atau petua ketatkan faraj ini yang boleh diamalkan oleh para wanita. Wanita boleh memilih mana-mana cara yang sesuai dan mudah untuk mereka ketatkan faraj mereka. Untuk mendapatkan faraj yang ketat dan rapat ini merupakan idaman isteri demi untuk membahagiakan para suami. Suami pasti akan lebih menyayangi isteri jika perhubungan malam mereka bahagia.

Betul tak?

Inilah petua ketatkan faraj boleh diamalkan oleh wanita.

Cara 1.

Bahan-bahannya:

– Daun sirih 10 helai
– Gambir 2 keping
– Kapur makan
– Kulit pinang muda

Caranya:

– Tumbuk gambir sehingga lumat

– Kulit pinang muda disiat kecil-kecil

– Rebus semua bahan tersebut dengan daun sirih,gunakan untuk cebok. Kalau boleh gunakan selama dalam pantang untuk wanita yang baharu bersalin. Jika untuk kegunaan biasa bolehlah diamalkan sebulan sekali.

Kalau malas nak merebus semua bahan diatas boleh juga direndam dalam air panas,setelah sejuk baru gunakan untuk cebok.

Cara 2. Dengan cara kemutan. Caranya ialah ketatkan lubang kencing seperti menahan kencing,tahan selama beberapa saat kemudian lepaskan. Buatlah senaman ini setiap masa. Ianya mudah dilakukan di mana sahaja,kesannya sangat hebat untuk mengetatkan vagina dan memuaskan suami ketika berjimak.

Cara 3. Ambil dua atau tiga helai daun sirih dan rebus bersama dua gelas air. Apabila mendidih,tutup api. Biarkan seketika sehingga suam.
kemudian gunakan air daun sirih tadi untuk membasuh alat sulit sambil diiringi selawat tiga kali. Amalkan 3 kali sehari selama seminggu.

Cara 4. Rebus beberapa helai pucuk betik sehingga empuk.
Kemudian anda perlu memakannya setiap hari bersama nasi selama sebulan. Boleh juga dibuat kerabu untuk mengurangkan rasa pahitnya.

Cara 5. Rebus segenggam daun inai dan biarkan suam. Gunakan airnya untuk mencuci vagina anda terutama selepas membuang air.
Amalkan selalu untuk mendapat kesegaran dan keselesaan.

Berikut tadi cara mudah yang boleh dilakukan oleh para wanita untuk ketatkan faraj. Untuk mengetatkan dan merapatkan faraj wanita ini juga penting jika mereka baru lepas bersalin atau disebabkan melahirkan anak yang ramai. Mungkin juga untuk mengetatkan dan merapatkan faraj wanita yang kerap melahirkan anak.

Ada juga produk yang baik untuk mengetatkan dan merapatkan faraj ialah dengan menggunakan herba manjakani. Kamar Sutera merupakan losyen ketatkan faraj yang menggunakan manjakani.


KLIK BANNER DIBAWAH UNTUK INFO SELANJUTNYA…

kamar-sutera_img

Merupakan hasil kombinasi herba asli Nusantara yang amat hebat untuk digunakan oleh para wanita yang ingin mengetatkan dan menambah grip faraj mereka. Ianya telah mendapat pujian dari ramai wanita yang telah menggunakannya. Jadikan dan biarkan si suami tertanya-tanya akan kelainan yang berlaku pada ANDA. Dia pasti hairan dan akan bertanya pada ANDA mengenai perubahan tadi.. Ceritalah…