Home » Produk Wanita » Phyto Andro For Her » Phyto Andro For Her

Phyto Andro For Her

phytoandroforherPhyto Andro For Her

Secara tradisinya Phyto Andro for her, ia digunakan untuk meningkatkan daya hidup wanita & kesihatan umum.

Wanita yang seolah-olah tidak berminat dengan seks telah dinasihatkan untuk mengambil Kacip Fatimah sebagai penambah nafsu semulajadi wanita. Ia berfungsi! Kacip Fatimah adalah sangat berkesan pada wanita yang
baru melahirkan anak. Ia cepat dan boleh memberi kesan kepada saluran kelahiran dan pemulihan otot abdomen serta mendapatkan semula kekuatan dan kecergasan. Aktiviti-aktiviti biologi phytoestrogen yang didapati secara semulajadi dalam tumbuhan membantu wanita dalam mencapai payudara lebih montok dan tegang serta mengetatkan otot faraj.

Ketamadunan diseluruh dunia telah lama mengetahui tentang tumbuh-tumbuhan semulajadi yang mencapai keputusan yang terbaik dengan kesan sampingan yang kurang berbanding ubat-ubatan yang mengandungi kimia. Phyto Andro for Hers adalah standard campuran baru iaitu ekstrak 100% herba yang disediakan oleh teknologi penapisan moden.

Bahan Kacip Fatima meningkatkan libido wanita dan meningkatkan orgasme melalui peningkatan tahap testosteron percuma. Testosteron adalah salah satu daripada enam hormon yang dihasilkan oleh organ-organ pembiakan wanita dan kelenjar adrenal. Peningkatan dalam tahap testosteron bebas meningkatkan libido dan seksualiti wanita. Kacip Fatima mempamerkan sifat estrogenik. Ekstrak air bekerja sebagai peninggirendahan reseptor estrogen. Kedua-dua testosteron dan estrogen menjejaskan keinginan seksual dan rayuan seks. Wanita menopaus mempunyai lebih kepentingan seksual apabila mereka mempunyai tahap testosteron yang lebih baik.

Kacip Fatima mengembalikan kecergasan selepas bersalin dan mengetatkan rahim dan otot abdomen. Ia boleh meningkatkan rembesan FSH dari pituitari. Bahan lain adalah Tongkat Ali. Akar lebih daripada 7 tahun dalam usia ini telah digunakan untuk mendapatkan penumpuan yang lebih baik daripada ekstrak yang dilakukan. Ekstrak ini meningkatkan libido pada lelaki dan wanita. Apabila tahap testosteron dibangkitkan melalui Tongkat Ali tahap prolaktin secara automatik jatuh. Mengekalkan tahap prolaktin yang lebih rendah, kesan dopamin ketara dan terutamanya libido. Selera untuk seks dilhasilkan dan selera makan untuk makanan dikurangkan dan membawa kepada penurunan berat badan.

Phyto Andro For Her

Setiap kapsul Phyto Andro for her mengandungi:

Bee Serbuk Larva yang kaya dengan nutrien penting iaitu asid amino, enzim, vitamin A, B1, B2, C dan D, disamping bekalan lebihan semulajadifosforus, besi, zink dan selenium. Fosforus untuk membina tulang dan diperlukan untuk pelbagaifungsi enzim; besi untuk hemoglobin, zink meningkatkan deria rasa; zink dan selenium untuk keupayaan seksual yang lebih baik.

INGREDIENTS :
Each capsule contains:  
Kacip Fatimah leaf extract 200mg
Eurycoma Longifolia root extract  100mg
Bee larva powder  150mg

Dosage
2 Capsules daily

Packing
60 Capsules

Faedah Kapsul Phyto Andro For Her :

 1. Meningkatkan libido dan seksualiti wanita
 2. Meningkatkan orgasma
 3. Mengembalikan kecergasan selepas melahirkan anak
 4. Meningkatkan rayuan seksual wanita
 5. Bagi penuh, tegang payudara dengan tekstur lembut licin
 6. Merangsang keinginan seksual dan meningkatkan syahwat
 7. Mengetatkan otot faraj
 8. Yang terbaik di dunia untuk merawat kemandulan dengan persenyawaan semula jadi selamat
 9. Melegakan gejala vasomotor haid
 10. Meningkatkan aktivitiseksual di kalangan wanita menopaus
 11. Untuk kulit yang lebih baik dengan tiada kedutan
 12. Kawalan berat badan dan selera makan untuk makanan
 13. Mengaktifkan fungsi otak dengan peredaran darah yang lebih baik
 14. Kaya dengan vitamin, asid amino dan unsur-unsur penting phyto andro for her.

 kkm
Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran MAL09082831TC

 

halal
Kilang Bumiputera. Produk Halal.

phytoandroforher1 Phyto Andro For Her RM 80.00order