Home » Artikel » Phyto Andro For Him

Phyto Andro For Him

phytoandroforhimPhyto Andro For Him

Proses ketat pengekstrakan dihasilkan untuk produk yang berkualiti lebih tinggi di mana Ekstrak Larut Air Phyto Andro For Him menghasilkan inti pati tulen herba. Secara tradisinya, ia digunakan untuk meningkatkan daya hidup lelaki & dan kesihatan umum. Ini adalah sangat istimewa dan unik dicipta mengikut ramuan dari tradisi perubatan purba Asia yang menekankan seni imbangan metabolik.

 

Komposisi

Phyto Andro For Him adalah makanan tambahan herba terdiri inti bergantung pada bahan herba unik yang dihasilkan dalam kuantiti yang tertentu oleh teknologi biokejuruteraan moden. Hal Ini kerana proses, pengeluaran yang unik digelar penembusan polimer yang tinggi oleh bahan aktif dibubarkan dan diserap oleh badan dengan selamat dan mudah.

Phyto Andro For HimKekuatan yang berganda untuk Anda & Kuasa yang Lebih

Bahan-bahan

Setiap kapsul mengandungi sayur-sayuran, 400mg tulen Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia) dicampur dengan laktosa 50mg.
Matlamat utama Phyto Andro For Him ini adalah untuk menyihatkan badan dan menguatkan fungsi seksual lelaki dengan menyokong kesihatan dan mewujudkan tenaga, ia juga meningkatkan sistem imun badan. Tambahan juga, ia dirangka untuk menggalakkan peredaran yang lebih baik dengan mengenal pasti paksi-organ seks pituitari.

Di samping itu, ia merawat aliran darah kepada organ seksual lelaki, sekali gus mengukuhkan kualiti ereksi. Mekanisme ini berfungsi dengan pengaktifan serum super oxide dismutase (SOD) yang memudahkan pengangkutan hemoglobin oksigen dan membantu pembersihan buah pinggang dari bahan-bahan toksik, tambahan pula, ia meningkatkan sistem imun dan juga menyumbang ke arah melambatkan proses penuaan tubuh.

Dos

1 kapsul setiap hari (kesan 1 kapsul boleh bertahan sehingga 3 hari)
Bungkusan :10 kapsul

Phyto Andro For Him digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan kecergasan lelaki. Phyto Andro For Him digunakan di banyak negara di seluruh dunia dan adalah disyorkan untuk:

 • Mengukuhkan dan mengekalkan ereksi
 • Meningkatkan disfungsi erektil dan ketidakupayaan
 • Mencegah pancutan pramatang
 • Meningkatkan kesuburan dan jumlah sperma
 • Meningkatkan prestasi seksual
 • Meningkatkan paras testosteron
 • Mengurangkan kelesuan dan kelemahan am
 • Meningkatkan peredaran darah, terutamanya kepada organ lelaki
 • Meningkatkan sistem imun
 • Meningkatkan ketahanan seksual

Tindakan/Kesan

Phyto-Andro For Him adalah formula yang berkesan dan maju yang terdiri daripada 100% herba Tongkat Ali (Eurocuma Longfolia) diekstrak oleh kejuruteraan bio-teknologi yang paling maju yang menggunakan air dengan nisbah 100/1. Melalui proses pembuatan bersepadu, kualiti terbaik akar Tongkat Ali terpilih diekstrak dengan air dan diproses menjadi serbuk.

Herba dan makanan tambahan ini digunakan dengan berkesan dalam hal-hal yang berikut:

 1. Bagi lelaki yang mengalami mati pucuk dan peredaran darah dan aliran darah ke organ lelaki
 2. Untuk keletihan am dan perasaan lemah dalam badan oleh tindak balas tenaga-meningkatkan pengeluaran melalui penyahan toksin dari ginjal
 3. Ia disyorkan untuk orang-orang yang mempunyai aktiviti sosial atau badan yang tinggi seperti ahli perniagaan dan profesional lain yang menggunakan tenaga fizikal atau mental yang tinggi setiap hari dengan memberi kesegaran dan kekuatan untuk melawan keletihan
 4. Bagi meningkatkan sistem kekebalan manusia oleh penggunaan dalam tempoh masa yang panjang
 5. Eurocuma Longifolia telah diperintahkan melalui analisis yang meluas dan menyeluruh, ia telah disahkan bahawa sebuah badan yang luas telah melakukan penyelidikan dan membuktikan bahawa ia boleh membantu meningkatkan peningkatan sintesis testosteron, Meningkatkan tahap tenaga dan peningkatan dalam tindak balas seksual serta kualiti sperma.

Testimoni

En Hamzah, Shah Alam

Ini kebenaran abang alami sendiri, ‘saiz’ abang membesar pakai Sensacream banyak-banyak dan biarkan seharian. Abang kena pakai Sensaoil jika tidak susah hendak masuk..mengerang dibuatnya…Alhamdulillah saiz menjadi besar dan lebih ganas..terima kasih…percayalah tq! Capsule Phyto tu abang ambil 1 biji Insyallah 3 round..keras macam kayu..lepas sampai kena rehat dalam 2 hingga 3 jam kemudian sambung lagi 2 round dan sebiji boleh tahan 3 hari!

En Zam, Perak

Salam, capsule Phyto Andro tu memang berkesan..tetap keras walaupun saya dah sampai! Kepala pun tak sakit..memang saya puas hati!

En Saiful, Subang Jaya

Saya puas hati la…dah dapat anak seorang!

 

kkmBerdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No Pendaftaran MAL09080814TC

 

 

halalKilang Bumiputera. Produk Halal.

 

PRODUK DI RANKING DAN ORDER KEMBALI PALING TINGGI! MENDAPAT PERAKUAN DARIPADA KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA SEBAGAI MAKANAN TAMBAHAN ATAU FOOD SUPPLEMENT

Phyto Andro For Him
10 Kapsul Phyto Andro For Him RM 150.00 order