Sale!

ENERGY POWER RING KOREA

RM60.00 RM40.00

Energy Power ring ini adalah cincin zakar yang bertujuan untuk membantu lelaki lebih tahan lama dan lambat pancut ketika bersetubuh.

Description

ENERGY POWER RING KOREAN

Cara untuk Suami lebih Tahan Lama bersetubuh dan lambat pancut dengan menggunakan cincin zakar energy power ring

Energy power ring dari Korea dengan nano technology
Kini dengan teknologi korea masalah kelakian anda
dapat diatasi dengan memakai energy power ring 400.
ENERGY POWER RING KOREA Adalah cincin terapi
untuk membuat tahan lama dan merubah ukuran zakar dari kecil menjadi
besar,dan mampu membuatkan zakar anda sangat tegang umpama
batu.Malahan kelebihan paling ketara semasa menggunakan Energy Power
Ring ni,apa anda sudah klimak( melepaskan pancutan air mani) zakar
anda tetap menegang keras.
Apabila power ring ditanggalkan, Lihatlah
perubahan paling ketara terhadap zakar anda.Zakar anda menjadi besar
dan mantap.
GLOW IN THE DARK ENERGI POWER RING Ion Energi
300 Sampai 400
ENERGY RING POWER TEKNOLOGI NANO KOREA
Energy Power Ring Korea ini dapat Membuat seks
lebih tahan lama dan nikmati orgasme yang lebih intensif !
Energy Power Ring dipasang pada pangkal zakar dan
membantu untuk mempertahankan ereksi dengan mempertahankan jumlah
darah yang mengalir dari penis. Hal ini memberikan ereksi yang lebih
maksimal juga membantu agar lebih panjang dan tebal. Cock Ring juga
membantu mencegah ejakulasi awal, yang merupakan 25-40% dari masalah
yang dihadapi laki-laki saat ini.

Energy Ring Power Kelebihannya:
1. Energy Power Ring Menggunakan NANO TECNOLOGI KOREA.
2. Lebih keras dan tahan lebih lama bersetubuh bila guna Energy power ring ini.
3. Meningkatkan daya tahan seksual.
4. Tahan Lama lambat pancut air mani atau Memperlambat ejakulasi.
5. Meningkatkan intersiti dan volume orgasme.
6. Mempertahankan ereksi ke tahap maksima.
7. Digunakan sebagai untuk pembesaran zakar.
8. Memperpanjang ukuran penis secara bertahap.
9. Membantu memulihkan penyakit lemah tenaga batin
10. kepala zakar menjadi lebih besar bila gunakan energy power ring ini.

ENERGY POWER RING KOREA CARA GUNA:

1. Masukkan ENERGY POWER RING ke
pangkal zakar sebelum zakar Tegang, dimana sisi yang ada Garis
Melingkar / Setengah Lingkaran menghadap ke Dalam & Menempel di
dinding dan pastikan posisi saluran kencing ada di Bawah, bila perlu
untuk mendapatkan hasil yg terbaik, cukur bulu yang tumbuh di
sekitar zakar.

Jika ENERGY POWER RING susah
untuk dimasukkan, Pegang sisi Kiri dan Kanan kemudian tarik untuk
memerikan.

2. Berikan rangsangan agar zakar
Tegang & ENERGY POWER RING boleh dipakai untuk perhubungan intim.
“Di awal Pemakaian anda akan merasa sedikit sakit ,Ini keranaCock
ENERGY POWER RING menjerut batang zakar anda, dan setelah terbiasa,
semuanya akan baik baik saja.”

3. Jika sudah selesai menggunakan, Cuci ENERGY POWER RING dengan
Air/Sabun , kemudian simpan di dalam Plastik

Pesanan:

Dilarang menggunakan ENERGY POWER RING setiap Hari untuk melakukan
Hubungan Intim,
Penggunaan yang disarankan untuk melakukan Hubungan Intim adalah
setiap 2 hari sekali

1 ENERGY POWER RING kebiasaannya dipakai hingga 30kali semasa
perhubungan intim.

Oleh kerana ENERGY POWER RING memegang batang zakar anda, Jadi
ENERGY POWER RING tidak akan terlepas / tertinggal ketika anda
melakukan Hubungan Intim

Untuk mendapatkan hasil yang Maximum , Membesarkan, Memanjangkan
dengan memakai ENERGY POWER RING Secara Rutin tiap 2 Hari Sekali

Di awal pemakaian Jika anda tidak dapat melihat perbezaan yang
terjadi di zakar anda , Tanyalah pada Partner/Pasangan anda ,
Tanyakan bagaimana Rasanya /Enak kah Jika melakukan Hubungan Intim
dengan menggunakan ENERGY POWER RING atau Tanpa ENERGY POWER RING.

ENERGY POWER RING KOREA
TESTIMONI :

Bro,thx bagi cuba energy power ring ni, disebabkan ko kasi free trial ni
aku nak bagitau kat ko.”superb” memang pacak habis.

Mie,bukit jalil.

Aku yang cod dengan ko dekat Pjs ari tu,ingat lagi tak?aku dah pakai energy
power ring ni,1 kelebihan paling ketara bila dah pancut,batang menten tegang
memacak.untuk 2nd round takda masalah.memang power.

Zaini,Puchong

Mula mula gua ingat power ring ni sama mcm cincin cincin yang bergetar
tu.Bila lu cakap power giler,tu gua angkat sepeket tu.Memang power bro.Yang
gua teruja bila pakai lama,gua tanggalkan,batang gua jadi besar
mengembang.perghh.

Hakim,Subang jaya

Mula mula malu malu suami saya ni,Bila pertama kali suami menggunakan saya
terkejut berasa sangat puas malahan saiz serta panjang juga bertambah
menjadikan malam2 kami adalah malam pertama setiap malam. Encik,tolong
jangan publish no henpon ni.

Rafida,Senawang


ENERGY POWER RING KOREA
TESTIMONI Lain Lain:

Customer Reviews:


farizz  (Wednesday, 05 October 2012)
 
Rating: 5 

simple saya nak cakap, produk awak ni memang POWER. cuma pertama kali
pakai tu terasa tak selesa sikit.tapi bila lama lama ok. bila pakai urut
timbul,kepala zakar jadi sangat besar. itu saat paling best.saya rekomen
produk ni.

hafiz  (Monday, 03 October 2012)
 
Rating: 5 

Ini 2nd order dari saya. sebelum ni guna yang 300 ion jer.bila sms nak
repeat order,admin reply ada new stok 3000 ion, harga lebih rm10 jer.
order
khamis,jumaat sampai dah..apa yg saya boleh review, yg 3000 ion
ni memang jauh lebih power.tindak balas bila pakai lagi cepat berbanding
yang biasa.
dia punya tahap kekerasan memang tak boleh disangkalkan
lagi. harap harap yang baru ni lebih tahan lama berbanding sebelum ni
yang mana lebih kurang
25kali pakai aja.

razlan  (Friday, 30 September 2012)
 
Rating: 5 

gua pakai ring ni rasanya 27 kali.skang ni bila gua pakai takde rasa apa
apa efek dah. kena la gua beli lagi ni. ring ni memang power, ada gak
gua
buat kajian tentang ion energy ni dengan tindak balas kat badan.
dia melancarkan darah ..cuma nasihat gua pada yg baru nak beli. petama
kali lu orang
kena cukur bulu tu.kalau tak tersepit nanti sakit
woo..gua tak tip punya. mula mula lu org akan rasa tak selesa.lepas
pakai 2-3 kali mesti ok..
terbaik.

din  (Sunday, 25 September 2012)
 
Rating: 5 

TERBAIK!TERBAIK!TERBAIK!urat mengembang besar tu gua xle tahan tengok.
lepas pancut,still keras..tapi tu la,kena pakai plak.sib baik org umah
sporting..


DAPATKAN SEKARANG ENERGY POWER RING KOREA …

Cuba Satu PASTI Puas Hati….


HARGA BIASA = RM 60.00 Sahaja
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

DISKAUN ISTIMEWA
ENERGY POWER RING.

Harga Promosi
sekarang :


Hanya RM 40.00 Sahaja

3 pcs energy power ring

= RM 80.00 (Jimat RM 40.00)

6 Pcs energy power ring
(1 Kotak Energy power ring korea )

= RM 150.00 (Jimat RM 90.00)