Home » Artikel » Ring Vibrator

Ring Vibrator

ringvibratorRing Vibrator

Ring Vibrator dicipta khas bagi melazatkan lagi hubungan suami isteri. Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi, ia mampu memberikan pengalaman indah dan kenikmatan maksimum bagi setiap pasangan. Dengan bahan silikon berkualiti tinggi dan teknologi getaran yang tahan lama, ia mampu membuat isteri tersayang puas dan mencapai klimaks dengan cepat.

Gegaran yang terhasil mampu membuatkan anda menikmati malam bagai tidak dapat dipisahkan lagi. Geseran cinta yang terhasil di bahagian atas Ring Vibrator mampu mengaktifkan clitoris wanita, sekaligus menciptakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

Selain itu, Ring Vibrator menjanjikan daya tahan dan ereksi yang maksimum bagi si suami. Anda pasti menjadi pasangan paling bahagia dan puas dengan sensasi Ring Vibrator.

Kelebihan :

  • Mangaktifkan clitoris wanita.
  • Mempercepatkan klimaks wanita.
  • Melambatkan ejakulasi agar tahan lebih lama.
  • Memaksimumkan ereksi agar lebih tegang.
  • Melambatkan proses ejakulasi melalui teori “tambat zakar”
  • Selamat untuk digunakan bersama kondom dan boleh dipakai berulang kali

Cara-cara Penggunaan:

  1. Keluarkan Ring Vibrator dari bungkusan dengan perlahan agar tidak merosakkan.
  2. Sarungkan ke zakar yang sedang menegang sehingga ke pangkal zakar dan pastikan permukaan yang tidak rata ditempatkan di bahagian atas.
  3. On Ring Vibrator untuk menggerakkan getaran.
  4. Untuk memastikan kebersihan dan keselamatan, adalah dinasihatkan membersihkannya selepas digunakan dan disimpan ditempat yg tidak terkena cahaya matahari. (Boleh digunakan berulangkali)

**Jika ingin menggunakan kondom , pastikan sarungkan kondom dahulu, kemudian barulah ring vibrator atau cincin penambat zakar dipakai.

Ring Vibrator – RM 30.00

order