Home » Produk Wanita » Secret Desire Pewangi Wanita » Secret Desire Pewangi Wanita

Secret Desire Pewangi Wanita

secretdesireSecret Desire Pewangi Wanita

SECRET DESIRE TM adalah pewangi wanita yang dipertingkatkan dengan formula copulins dan feromon khusus bagi menarik perhatian lelaki. SECRET DESIRE TM dihasilkan oleh HVAC Labs, firma sama yang mengeluarkan produk pewangi lelaki PHEROMEN 101TM. Formula copulins dan feromon yang ada di dalam SECRET DESIRETM adalah campuran kompleks bahan kimia yang menghasilkan isyarat khusus bagi menarik perhatian lelaki terhadap keunggulan seksual dan fizikal wanita!

 

KELEBIHAN SECRET DESIRE PEWANGI WANITA

  •     Mendapat lebih perhatian dari lelaki
  •     Meningkatkan kuasa menggoda anda
  •     Menjadikan anda pusat perhatian
  •     Lebih masa diluangkan bersama anda
  •     Meningkatkan kekerapan sentuhan dan hubungan seksual suami isteri
  •     Lebih banyak ciuman Manja dan banyak lagi!

ISI KANDUNGAN SECRET DESIRE PEWANGI WANITA

COPULINS
Human copulins adalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari tubuh wanita tanpa di sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu lelaki terhadap wanita. Kajian sejak awal 90an membuktikan copulins boleh memberi kesan dan juga mengawal pemikiran lelaki. Ianya adalah sejenis feromon yang kuat! Wanita akan mendapati lelaki akan lebih mesra dan melakukan apa yang wanita mahukan.

PHEROMONES
Human pheromones adalah bau bahan kimia semulajadi yang dikeluarkan dari badan manusia tanpa kita sedari yang membawa kepada tingkahlaku atau tindakbalas tertentu manusia. Feromon berfungsi dalam berbagai tindakkan dan boleh bertindak sebagai daya tarikkan seksual, memudahkan hubungan sosial, menambahkan kepercayaan, meningkatkan keyakinan diri dan berbagai lagi. Terdapat berbagai jenis feromon manusia dan biasanya mengikut umur serta jantina tertentu. Feromon ini merangsangkan human VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung dan menghasilkan tindakbalas tertentu manusia! Ini bermakna, formula untuk menghasilkan feromon mestilah diperbuat dengan penuh berhati-hati, sebagai contoh, bagi membangkitkan aura seksual pada individu yang ingin digoda…!

Feromon dihasilkan secara semulajadi oleh badan manusia dan disimpan di bawah permukaan kulit sewaktu proses perpeluhan. Bagaimanapun dalam kehidupan moden masa ini, dengan mandi dan penggunaan sabun yang kerap kita membuang feromon ini dari badan. Feromon ini memainkan peranan penting dalam seksual dan hubungan manusia, tanpanya keseimbangan semulajadi ini terganggu.

 
SECRET DESIRE Pewangi Wanita menggunakan feromon khusus dari komposisi bahan-bahan kimia organik. Dihasilkan dengan penuh dedikasi oleh sekumpulan Ph.D. biochemists yang berpengalaman, khusus menggunakan kaedah saintifik terkini, hasil penyelidikan dan hasil ujian klinikal di state-of-the-art pharmaceutical labs, unsur-unsur copulins dan feromon manusia ini berjaya dihasilkan! Copulins dan feromon ini bukan hasil ujian atau sumber dari haiwan.

SECRET DESIRE Pewangi Wanita dihasilkan menggunakan standard dalam pengeluaran produk copulins dan feromon yang berkualiti tinggi- bahan kimia copulins dan feromon yang digunakan diuji oleh firma bebas bagi memastikan kandungan copulins dan feromon adalah tulen. Copulins dan feromon yang digunakan adalah 1000 kali berkuasa dari yang ada di pasaran sekarang!

SECRET DESIRE Pewangi Wanita menggunakan copulins dan 4 feromon unik serta khusus iaitu androstadienone, androstenone, androstanone dan androsterone. Kombinasi copulins dan feromon unik ini adalah kuat bagi menghasilkan lebih kuasa tarikkan khususnya terhadap wanita!

SECRET DESIRE Pewangi Wanita didatangkan dengan aroma yang lembut tetapi cukup berkesan! Ia adalah pewangi copulins dan feromon yang berkualiti tinggi dan mempunyai bau yang TIDAK kuat/ terlalu tajam kerana bau ini akan merosakkan kesan dan unsur copulins dan feromon. Ini kerana copulins dan feromon tulen manusia tidak mempunyai bau & hanya boleh dikesan oleh human VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung!

KUASA TARIKKAN LELAKI KINI DALAM BOTOL SECRET DESIRE TM
 
SECRET DESIRE Pewangi Wanita

– Menambah & Merangsangkan kehendak nafsu seks pasangan anda.
– Didekati lebih ramai lelaki
– Meningkatkan kekerapan hubungan seks anda
– Menimbulkan suasana romantik pada pasangan anda
– Mendapat kelebihan dalam persaingan terhadap lelaki idaman.
 

Kandungan Feromon:
Copulins, Androstadienone, androstenone, androstanone dan androsterone. 4 kandungan feromon berkenaan adalah sangat unik dan 100% feromon tulen seksual manusia (non-animal pheromones).

Cara Penggunaan SECRET DESIRE Pewangi Wanita
Menggunakan teknik Spray, SECRET DESIRETM mudah digunakan. Semburkan satu hingga dua semburan ke atas permukaan kulit yang bersih di bahagian utama denyutan-nadi iaitu leher atau di pergelangan tangan. Permukaan ini menghasilkan banyak haba, ini meningkatkan keberkesanan formula kimia didalam copulins dan feromon untuk kesan yang lebih maksimum! Kesan copulins dan feromon ketara sehingga 6 jam selepas setiap sapuan. Copulins dan feromon adalah untuk kegunaan luar sahaja.

Tips Penjagaan SECRET DESIRE TM
SECRET DESIRE Pewangi Wanita didatangkan bersama kotak khas. Simpan botol SECRET DESIRE TM didalam kotak selepas digunakan bagi mengelakkan botol daripada terkena cahaya matahari dan memelihara suhu botol. Ini supaya kualiti copulins dan feromon dalam keadaan terbaik dan tahan lebih lama.

Keterangan Produk :

– nama: SECRET DESIRE TM
– kandungan: 1.04 fl oz (30mL) / botol
– kesan: for women to attract men
– aplikasi: Spray / 400-500 semburan / botol
– bungkusan: kotak khas rekaan France
– medium: Extrak Pewangi.

Kandungan copulins dan feromon sebenar mempunyai gred yang tinggi bagi kandungan bahan kimia copulins dan feromen manusia serta sangat mahal. SECRET DESIRETM mempunyai repeat order yang paling tinggi berbanding dengan produk seumpamanya!

Perbezaan SECRET DESIRE TM dengan Jenama lain:

1. SECRET DESIRE TM mengandungi copulins dan lebih dari satu jenis feromon.

2. SECRET DESIRE TM adalah pewangi Extrait Perfume iaitu mengandungi lebih 40% pati / extrak pewangi (Pewangi dari jenis Eau De Parfum, Eau De Toilette & Eau De Cologne kandungan pati / extrak pewangi kurang dari 15%)

3. SECRET DESIRE TM mengandungi copulins dan foremon gred tinggi.

4. Terbukti secara saintifik oleh HVAC Labs.

5. Isipadu setiap botol SECRET DESIRETM adalah 30ml.

6. SECRET DESIRETM didatangkan dalam bentuk cecair untuk tahan lebih lama (Pewangi berasaskan gel mudah rosak, terdapat kesan berminyak dan ianya jarang dikeluarkan)

SECRET DESIRE TM telah dikeluarkan dan diuji oleh HVAC Labs dan hasil feedback dari industri perfume di Eropah bagi memastikan anda mendapat pewangi copulins dan feromon yang SEBENAR & BERKESAN!

 

PERFUME SECRET DESIRE TM THE PRIMAL POWER OF PHEROMONES & COPULINS!
PIKAT SUAMI ANDA DENGAN PEWANGI SECRET DESIRE SUPAYA ANDA LEBIH DIMANJAI DAN LEBIH DISAYANGI OLEH SUAMI TERCINTA…

Secret Desire Pewangi WanitaPEWANGI SECRET DESIRE KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN MENARIK PERHATIAN LELAKI!

HARGA SEBOTOL (RM80.00 SM & RM85.00 SS) Very Hot!order