Home » Artikel » Teknik Urut Zakar » Teknik Urut Zakar

Teknik Urut Zakar

Teknik Urut Zakar

Teknik Urut Zakar
Ramai lelaki yang ingin menguatkan, menambah saiz dan memanjangkan zakar tentu inginkan teknik urut zakar. Teknik urut zakar lelaki juga di search cara urut batang atau teknik urutan batang. Apapun yang mereka search mereka sudah tentu ingin mencari teknik urut zakar yang paling berkesan. Mereka inginkan teknik urut zakar untuk mereka melakukan sendiri mengurut zakar bagi mendapatkan atau untuk membesarkan zakar, memanjangkan zakar atau pun ingin menguatkan zakar lelaki. 

Diakui teknik urut zakar lelaki boleh memberikan kesan yang amat baik dan berkesan untuk lelaki menguatkan, memanjangkan dan membesarkan zakar. Selain itu jika lelaki menggunakan teknik urut zakar atau batang yang betul dan tepat akan mampu juga mengatasi atau merawat masalah lelaki atau suami mati pucuk. Selain merawat, dengan mengurut zakar ini boleh mengelakkan dari masalah mati pucuk.

Teknik urut zakar yang boleh mudah diikuti adalah seperti berikut;-

cara urut zakar

1. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman..

cara urut zakar

2. Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.

cara urut zakar

3. Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali.

cara urut zakar

4. Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali.

cara urut zakar

5. Susur di pangkal zakar dan unit keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali.

cara urut zakar

6. Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

Demikianlah 6 langkah dan cara mudah untuk untuk melakukan teknik urut zakar lelaki. Ia sebagai panduan, tips, petua, cara, kaedah untuk urutan atau mengurut zakar suami. Lakukan tips, petua, cara, kaedah dan panduan ini dengan betul dan konsisten. ANDA akan mendapat hasil yang luarbiasa. Selamat menggunakan teknik urut zakar yang mudah dan ringkas ini.

Minyak urut zakar yang terbaik dan paling berkesan untuk lelaki atau suami gunakan ialah minyak Sensaoil. Pelbagai kelebihan dan kebaikan menggunakan minyak Sensaoil

Baca lanjut minyak urut zakar terbaik ini (KLIK GAMBAR)

sensaoil
Pam Untuk Membantu Urutan Zakar Lelaki Yang Paling Best !!

vacuum pump