Home » Artikel » Tujuh Bahagian Wanita Yang Mudah Terangsang » Tujuh Bahagian Wanita Yang Mudah Terangsang

Tujuh Bahagian Wanita Yang Mudah Terangsang

Tujuh Bahagian Wanita Yang Mudah TerangsangTujuh Bahagian Wanita Yang Mudah Terangsang

Ketujuh – tujuh bahagian dibawah adalah bahagian jika di rangsang boleh menaikkan nafsu isteri anda. Vagina adalah bahagian utama yang sensitif. Namun, ketujuh – tujuh bahagian di bawah penting untuk menambah perisa dalam hubungan seks suami isteri anda. Meransang isteri perlulah dilakukan dengan kasih sayang. Untuk melakukannya, pastikan persiapan dibuat dengan rapi seperti membersihkan diri dan memakai wangian haruman bagi menaikan mood bagi merangsang isteri anda dengan cara terbaik. 

Berikut adalah Tujuh Bahagian Wanita Yang Mudah Terangsang :

Cara Merangsang Isteri
Payudara sudah pasti antara bahagian yang perlu di rangsang ketka melakukan hubungan seks. Bahagian ini sangat sensitif pada sentuhan dan rangsangan. Tip untuk merangsang bahagian ini adalah meramasnya dengan lembut tetapi tegas. Ada keadaannya, meraba dan meramas payudara isteri perlu dilakukan dengan kuat pada sebelah kanan dan lembut pada sebelah kiri. Untuk merangsang isteri, pastikan ia tidak meyakitkan dengan melihat reaksinya atau bertanyakan kepadanya.

Bahagian kedua adalah bahagian bibir isteri anda. Bahagian ini jika anda cium dengan cara yang betul boleh datangkan inzal pada isteri anda. Pastikan anda hanya mengucup isteri hanya sekali saja bagi membuka tirai ciuman dan biarkan isteri melakukan seterusnya kemudian anda perlu ikut alunannya. Meransang isteri pada bahagian bibir lebih cepat memberikan impak disusuli dengan rabaan pada payudara atau vagina isteri.

Bahagian seterusnya adalah bahagian ketiak.Walaupun bahagian ini agak ganjil, namun ada wanita yang sangat terangsang jika anda mencium dan menjilat bahagian ini. Dari bahagian tersebut anda perlu susuri hingga ke bahagian leher ( ke atas) atau terus kebahagian pusat dan vagina ( ke bawah). Sesetengah wanita akan lebih mudah terangsang pada bahagia leher. Oleh itu anda sebagai suami perlu mencuba menyelusuri arah untuk mengetahui dan merangsang isteri dengan lebih berkesan.

Kaki isteri adalah antara bahagian yang sangat sensitif. Ketika anda sedang cium bibir isteri anda, anda rangsang kaki isteri anda dengan menggeserkan bahagian tersebut dengan kaki anda sendiri. Anda juga boleh cium dan menggunakan lidah pada bahagian kaki isteri anda. Selain itu, urutan pada bahagian ini juga boleh menaikkan nafsu isteri anda. Meransang isteri anda melalui bahagian kaki akan memberikan kedaan relaks kepadanya.

Bahagian kelima adalah ibu jari kaki isteri anda. Ingat, jika anda kurang senang atau merasa geli untuk rangsang bahagian ini, anda lakukan selepas isteri anda mandi. Bahagian ibu jari mempunyai deria yang amat sensitif dan sedikit sebanyak memberi kejutan awal bagi merangsang isteri. Setelah itu juga anda boleh beralih arah ke bahagian atas tubuh isteri untuk melakukan ransangan seperti bahagian-bahagian yang dinyatakan diatas.

Bahagian keenam adalah punggung isteri anda. Ramasan yang mencengkam pasti akan menaikkan nafsu isteri anda. Tips untuk anda, ketika mencium isteri sambil berpelukan, lakukan rabaan halus kemudian disusuli dengan ramasan yang kuat tapi pastikan tidak hingga menyakitkan isteri. Hal ini akan membuakan nafsu isteri melonjak sekaligus merangsang isteri. Lakukannya berulang kali sehingga isteri anda mula mencengkam dengan kedua-dua kakinya pada tubuh anda.

Bahagian terakhir adalah bahagian perut isteri anda. Sensasi pada bahagian pusat adalah di mana membuat isteri anda berasa ceria apabila anda mencium pada bahagian itu. Hali in kerana, ia adalah simbol keceriaan dan kasih sayang. Reaksi isteri akan lebih kepada ransangan kasih sayang dan penghargaan kepadanya. Kemudian alihkan ke tepi pada bahagian pinggan, atau bahagian bawah, iaitu vagina ataupun bahagian atas tubuh isteri anda.

IKLAN

Kami mengesyorkan produk Germany sek Drop untuk Meransang Isteri Anda. Hanya Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.

Klik banner dibawah atau lihat pelbagai produk disebelah kiri blog ini, mungkin akan dapat membantu menyelesaikan masalah anda.

Tujuh Bahagian Wanita Yang Mudah Terangsang